Over Printprofs

Printprofs is een printshop, beletteringbedrijf en textieldrukkerij in één. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen zowel digitaal drukwerk als regulier drukwerk belettering en textieldruk. Mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van printen, drukken en het afwerken van diverse soorten bestanden en documenten, heeft Printprofs kunnen groeien tot een veelzijdig bedrijf dat u een totaalpakket kan aanbieden. Wij gaan voor kwaliteit. Dat kunt u merken aan het specialistisch team, de machines in ons machinepark, maar ook zeer zeker aan uw eindproduct.

Printprofs digitaal drukwerk.

Digitaal drukwerk (ook wel printen of afdrukken genaamd) is de hoofdafdeling van Printprofs. Op deze afdeling staat het produceren van kwaliteit en de snelle afwerking centraal. Dit geldt voor zowel zwart-wit afdrukken als voor volledig full colour. Of het nu gaat om menukaarten, presentatie mappen, banners, ingebonden boekwerken, visitekaartjes of brochures. Het team van Printprofs staat voor u klaar om uw order goed en snel af te leveren.

Printprofs & DTP

Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen een ontwerp of idee op te maken, kant en klaar en gereed voor druk. Ook verzorgen wij het ontwerp van uw logo’s en huisstijl. U kunt contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printprofs.nl.

Printprofs & copyshop

Wij helpen u graag bij het maken van kopieren. De copyshop van printprofs bestaat voornamelijk uit selfservice-machines. U krijgt hier de gelegenheid om te kopieren in kleur en zwart-wit of digitale prints te maken van uw bestanden. Er staan verschillenden computers tot uw beschikking. Tevens kunt u in de copyshop uw orders aanleveren of ophalen.

Printprofs & drukwerk

Onze drukafdeling verzorgt voor u al uw reguliere drukwerk. Van huisstijlen tot folders, en van geboortekaartjes tot brochures. Vraag bij ons een vrijblijvende en scherpe offerte aan.

Printprofs & posters XXL

Onze sign- en posterafdeling is uitgebreid met de meest geavanceerde en modernste toepassingen. Alles op grootformaat posters en banners is bij ons te bestellen. UV-bestendig met een kleur garantie van minimaal 5 jaar. Te plotten op textiel, vinyl, films, bannermaterialen, stickermaterialen en diverse papiersoorten.

Printprofs & FSC

FSC (The Forest Stewardship Counsil) is een internationale organisatie, opgericht in 1993, die verantwoord bosbeheer stimuleert. Printprofs draagt graag bij aan het behoud van het milieu en onze leefomgeving. Daarom zijn alle papiersoorten waarop wij afdrukken voorzien van een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Verdere informatie kunt u nalezen op de website van fsc-nederland.

Printprofs & levering

Service staat bij Printprofs voorop. Een snelle en goede levering is dan ook waar wij naar streven. Alle orders kunnen worden verzonden naar uw gewenste afleveradres binnen Nederland. Tevens wordt er op de orders met een totaalbedrag van boven de € 450,- gratis geleverd binnen Nederland. De levering gebeurt via TNT-pakket service of gaat per koerier in geval van express leveringen.

Copyright 2015 Printprofs
Design arodesign.nl

logo