pp borduren

Computergestuurd Borduren

Industrieel borduren geschiedt bij ons op een computergestuurde machine van Toyota die per kop 15 naalden telt, waarmee wij ontwerpen kunnen maken tot 15 kleuren per product. Er kan geborduurd worden op een groot aantal producten, Voordat er begonnen kan worden met borduren heeft de machine een bestand nodig, een zogenoemde borduurkaart, hierin is het ontwerp/logo vertaald naar steken. Uiteraard verzorgen wij ook het maken van deze borduurkaarten met behulp van speciale borduursoftware. We maken alleen borduringen en borduurkaarten van hoge kwaliteit, er is altijd in overleg, een proef vooraf mogelijk.

Waarom Borduren?

Professionaliteit en exclusiviteit

Uw medewerkers lopen er verzorgd bij met uw bedrijfsnaam op hun kleding. Borduring geeft uw bedrijfs- en promotiekleding een professionele en exclusieve uitstraling.

Duurzaamheid

Borduring is veel duurzamer, kleurvaster, slijtvaster en wasbestendiger dan een bedrukking, dus u heeft langer profijt van uw kleding. Een borduring is een investering voor de lange termijn.

Toepasbaarheid

Borduring kan worden toegepast op de meest uiteenlopende textielsoorten, bijvoorbeeld op handdoeken, caps, T-shirts, jassen, shawls, mutsen, overalls, maar ook op paardendekens, tassen en leer. De mogelijkheden zijn dus vrijwel onbeperkt.

Copyright 2015 Printprofs
Design arodesign.nl

logo