• Facebook
  • Instagram
050 534 33 33
Openingstijden:
maandag:  
Dinsdag:  
Woensdag:  
Donderdag:  
Vrijdag:  
8:00-17:00
8:00-17:00
8:00-17:00
8:00-17:00
8:00-17:00
 

autobelettering

Autobelettering is nog altijd de meest efficiënte manier om gezien te worden. Dit kan variëren van een simpele autobelettering tot zeer uitgebreide full-color boodschappen met een hoge attentiewaarde. Met relatief lage kosten ben je altijd goed te zien op de weg. Je auto is een reklamezuil op wielen. Herkenbaarheid bereik je niet door je auto vol te plakken met foto's en drukke teksten. 
Wij zorgen voor een goed ontwerp waarmee je gezien kan worden.
Omdat wij de laatste jaren steeds meer zijn gegroeid, hebben wij speciale ruimte van 70m2 omgebouwd tot plakstudio. 
De studio is voorzien van het beste en meest hoogwaardig apparatuur in de signwereld. 
Dit gecombineerd met onze enthousiasme en vakmanschap zijn wij in staat om bijna elk ontwerp te verwezelijken.

fleetmarking

Uw wagenpark is een efficient middel om uw naam en/of reclamecampagne te tonen. Of het nu gaat om een volledig wagenpark of een enkel object, met Printprofs heeft u altijd de juiste uiting. Wij kunnen bijna alles volledig of deels ingepakken met wrappingfolie, in een effen foliekleuren of volledig full-colour geprint. Maar ook voor een eenvoudige belettering kunt u bij ons terecht. Wij werken met diverse soorten folies o.a. Avery®, Arlon en Metamark, deze folies staan bekend als de beste in de markt.

raamfolie

Raamfolie, ook wel etched-glass folie genoemd, wordt vaak gebruikt om de inkijk tegen te gaan van ramen en deuren. Het wordt veel gebruikt bij kantoor,-en onderzoekruimtes van bv ziekenhuizen.

Maar ook voor pariculiere doeleinden bv voordeurramen met de familienaam en/of het huisnummer erin verwerkt. Printprofs levert kwalitatief hoogwaardige folies.

gevelbelettering

Met de juist Gevelbelettering van u  bedrijfsnaam en/of logo zorgt u voor zichtbaarheid van uw winkel of bedrijfspand. 
Gevelbelettering zorgt voor herkenbaarheid en trekt de aandacht  van voorbijgangers. Wij gebruiken voor Gevelbelettering hoogwaardig kwaliteit materialen.  Er is een ruime keuze uit o.a. gekleurd acrylaat, dibond, RVS en aluminium plaatmateriaal. Wij bespreken dit graag u.